Končitá Bouldering Session vol. 2

Končitá Bouldering Session sa vracia! UPDATE

Oli
Už je to hádam aj dva a pol roka, čo sme sa v krásnom počte zišli na Končitej, aby nový bouldrový sprievodca dostal slávnostného privítania, no a v neposlednom rade, aby sme si spolu v dobrej atmosfére parádne zabouldrovali. Dostali sa medzi vás pekné andezitové bouldre, čo dodnes tvoria základný pilier našej vďačnej bouldrovej oblasti. No a bola by veľká škoda, ak by Končitá opäť nedostala šancu ukázať vám svoje poklady.

Dlho som váhal, či nadviazať na úspešnú akciu a urobiť z nej viacdielny seriál. Keďže sa bavíme o skalách a na skalách, nové problémy sa nerodia každým dňom. Našťastie však od prvej Session predsa len pribudlo niekoľko nových bouldrov (na niektoré sa zase neprávom zabudlo), čím mi sám pán Andezit (spolu s Jamesom) vtesnal pod ruky dávku dostatočnej motivácie privítať vás na chate pod Končitou druhýkrát.

Aby sa neliezlo to isté, čo počas prvej Session, keď mali súťažiaci pri výbere bouldrov voľné ruky, pripravím do súťaže cca 25 bouldrov, na ktorých si budete môcť zmerať svoje sily. Výber bouldrov podrobím prísnym kritériam a už teraz vám môžem povedať, že to budú „majsterstücky“ vo všetkých obtiažnostiach. Zalezie si teda naozaj každý. Kto by predsa len nemal chuť súťažiť, môže využiť ostatných možností Končitej a slobodne si dosýta zabouldrovať.

Večer na chate pod Končitou vyhlásime výsledky a rozdáme krásne ceny od našich ctených partnerov Peter Bouldering, Wild Country, Think BiggerClimbing Bus. Priebežme hádam aj smäd zaženieme a možno nám k tomu bude hrať aj dobrá muzička…

Teším sa na vás!

Oli

Končitá Bouldering Session vol. 2
Končitá Bouldering Session vol. 2

Stručné propozície:

Kedy: sobota 8.4.2014 (registrácia 11:00 – 13:00) / nedeľa 9.4.2017 (vyhlásenie 17.00)

Kde: Chata pod Končitou (Kamenec pod Vtáčnikom)

Registrácia: od 8:00 na terase pred chatou

Priebežné info: https://www.facebook.com/events/1311653032235025/

UPDATE:

POZOR ZMENA! Počasie na víkend vyzerá dobre, teplota priaznivá, ba dokonca vyjde aj slnko. Problematický je zatiaľ piatok, kedy nám bouldre v závislosti od reálneho úhrnu zrážok asi hlavne doobeda navlhnú. UPDATE – REGISTRÁCIA Súťaž rozdelím do dvoch dní s tým, že posuniem registráciu na sobotu na obed 11:00 – 13:00, nech nám stíhajú bouldre naberať kondíciu. Liezlo by sa podľa možností a chuti pokojne až do nočnej session – predpokladám, že vtedy bude najviac prelezov :)

Večer by sme pobudli v dobrej nálade na chate a pokračovalo by sa počas slnečnej nedele od rána do 17:00, kedy by sme vyhlásili víťazov. O to viac môžete počas akcie taktizovať – s výberom bouldrov, s kožou na prstoch, ale aj spoločensky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *