turistické topánky Danner hnedé

Kto hľadá kvalitnú outdoorovú obuv, nájde ju vo Wilderobene

Oli

V bratislavskom outdoorovom obchode Wilderoben nájdete široký výber najkvalitnejšej outdoorovej obuvi s doživotnou zárukou. Punc kvality turistickým a trailovým topánkam dáva značka Danner, ikonický výrobca odolnej a pevnej obuvi z Ameriky.

Dámske a pánske turistické topánky

Portfólio značky Danner je veľmi široké. Poskytuje najlepšie užívateľské variácie funkčných riešení v dámskom aj pánskom prevedení. Od najlepšej trekovej topánky, ktorá bola dodnes vyrobená, až po ľahkú a stabilnú športovú obuv. Ak by sa vám nechcelo zdať hôr v mestskom prostredí, vo Wilderobene nájdete aj topánky kombinujúce trvácnosť a funkčnosť príznačnú pre Danner vo forme vhodnej na mestský život.

turistické topánky Danner čierne
Turistické topánky Danner

Nepremokavá obuv

Jednou zo základných požiadaviek turistickej obuvi je jej odolnosť voči vode. Najčastejšie sa o ňu stará 100% nepremokavá priedušná membrána GORE-TEX, ktorá do vnútra topánky neprepustí vodu a zároveň výborne odvádza pot aj vlhkosť. Samotná vodeodolnosť je podporená konštrukciou topánky. Zvršok je vyrobený z jedného kusu kože s minimálnym počtom stehov.

outdorová obuv Danner hnedá
Turistické topánky Danner

Komfort a stabilita topánok

V turistických topánkach Danner nájdete aj technológiu Dri-lex, ktorá bola vyvinutá pre turistiku v teplých až horúcich podmienkach. Dri-lex vynikajúco odvádza vlhko zvnútra topánky a extrémne rýchlo schne. Je protizápachová, protiplesňová a plne priedušná.

Pre maximálne tlmenie nárazov a oporu chodidla Danner zvolil vložku, ktorá má tri vrstvy rôznej hustoty. Je vyrobená z polyuretánovej peny s otvorenou bunkovou štruktúrou pre rýchlejší rozptyl tepla a lepšiu cirkuláciu vzduchu.

outdorová obuv Danner hnedá
Turistické topánky Danner

O stabilitu topánok aj v tom najnáročnejšom teréne sa stará robustná podrážka Vibram Kletterlift. Päta absorbuje nárazy a zmes gumy zamedzuje pošmyknutiu na suchých ale aj mokrých povrchoch.

Starostlivosť o topánky

Aj tá najkvalitnejšia outdoorová obuv vyžaduje pravidelnú starostlivosť. Vo Wilderobene nájdete v ponuke krémy na topánky odolné voči vode, a zároveň priedušné, a hydroizolačné spreje pre nubuk, semiš a hrubú kožu.

outdorová obuv Danner sivá
Turistické topánky Danner

Oprava obuvi

V rámci doživotnej záruky Danner poskytuje službu opravy topánok, ktorá zahŕňa základný balík opráv, výmeny podrážky a roztiahnutia topánky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *