bouldering Kamenné

Bouldering na Kamennom

Ondro

Zlúčenie protikladov. Slávny švajčiarsky psychológ C.G. Jung venoval veľkú časť svojej životnej práce tomuto fenoménu, ktorý predstavuje zladenie temnej a svetlej stránky psyché človeka. Bouldering na Kamennom vám poskytne úžasnú príležitosť tieto protichodné sily v sebe bližšie preskúmať...

Keď sa do tejto hlbokej Malokarpatskej doliny vyberiete napríklad počas jari, tak vás privítajú slnkom zaliate skaly a k večeru sa ešte pridá medová poleva západu ako z psychedelickej rozprávky.

bouldering Kamenné
bouldering Kamenné

Keď však do spodných sektorov prídete napríklad teraz v lete, tak vám dusná temnota lesa pripomenie nočné strachy a mraky komárov z vás poľahky vycucnú krvavé úmysly a možno načriete aj do slovníka opitého poľovníka.

bouldering Kamenné
bouldering Kamenné
bouldering Kamenné
bouldering Kamenné

To isté sa týka skaly. Nájdete tu skvelý kvalitný vápenec plný krásnych chytov, no aj rozlámané časti s lokrami a hlinou. Technické kolmičky i silové stropy. Vysoké výlezy, no aj prízemné traverzy. Bouldre s poetickými názvami alebo s tradičným záhoráckym fekálnym humorom. Každopádne, ak z toho všetkého nedostanete Stigmata (7C), tak vás možno Holostropné dýchanie (6C+) alebo aspoň LSD a iné drogy (7B) privedú až k vyšším úrovniam vedomia.

bouldering Kamenné
bouldering Kamenné
bouldering Kamenné

A ak sa vám to náhodou nepodarí, povedzte si iba A co já s tím?(7B), dajte si Práska..nie vo švíkoch (6B) a zvýšte si hladinu Dopamínu (7A). Následne sa vydajte po Ceste modrého brouka (7A+), preštudujte Staré rytiny (7B), ktoré vám pre zmenu ukážu Cestu do výšin nadhľadu (6C), kde konečne pochopíte, že iba Pravé kozy (6B) sú tou pravou odmenou po zdolaní La Dzýri Dzýri (8A).

bouldering Kamenné
bouldering Kamenné

A nezabudni, že keď už Musíš kakať (7B+), tak tak, aby po tebe nezostal nevoňavý Dáreček (6A). Prajem kopec silných zážitkov!

Za pomoc pri sprístupňovaní oblasti ďakujem hlavne Andrejovi Hyžovi a Milanovi Jamrichovi.

Sprievodca Kamenné na stiahnutie

Praktické info nájdete v PDF sprievodcovi a motiváciu v priložených fotkách a odkazoch na videá.

Ondrej Valentín

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *