Oheň a mádžo 7A+, Chtelnica

Nedeľná Chtelnica

Cyril
Kvalifikačné bouldre na sobotných pretekoch v Boroch nevyžadovali viac ako 16 pokusov, na finále nevydalo, a tak jediná otázka znela kam a s kým v nedeľu. Môj prieskum pod pódiom nepriniesol žiadne ovocie a na volanie Chtelnice odpovedal iba Miro, ktorého zlomila hneď prvá SMS.

Ranné slnko sme síce striasli niekde za Bratislavou, ale zamračený deň nám spríjemňovala dubnická partia, ktorú sme stretli hneď po príchode. Podmienky ideálne – pomerne sucho, slabý vetrík a cca 5 stupňov.

Na úvod sa rozdeľujeme. Dubnická partia šla pozrieť zadné sektory, my sme zakotvili hneď v previse. Po rozliezačkách sa púšťam do Ópia, Miro ma rozlezené Morfium. Omamná bouldrová kombinácia nás baví hodnú chvíľu. Ja síce asi tretím pokusom preliezam Ópium, ale Morfium nás nie a nie pustiť. Krokovo veľmi zaujímavý boulder so špičkou za hranou á la fontáčovský L‘ Apparemment si musíme nechať na ďalšiu návštevu.

Opium from mojmirkandrik on Vimeo.

Po presune za dubnickou partiou chalani lezú Neurotika, my s Kmochom neúspešne skúšame Bystrušku. Tá nepúšťa, a tak si Kmocho napravuje chuť prelezom Neurotika, kde mierne zbrusuje jednu z líšt. Podľa budúcich prelezov uvidíme, či to bude mať vplyv aj na klasu.

Neurotik 7A
Neurotik 7A

Keďže je celkom kosa, nestojíme dlho ľadom a presúvame sa pod Blátotlačku. Chalani sa zabávaju v Oheň a Mádžo, ja skúšam sit k Vogónskej poézii. Kolotoč sa roztáča a po cca hoďke vypľúva prvého výhercu nad Ohňom aj mádžom – Masko vyladil program a prelúskal sa cez kamienky až do záverečnej police. Vogónska bude musieť ešte počkať na ďalšiu návštevu. Chalani sa majú tiež prečo vracať, keď si na záver otvorili účet v Blátotlačke originál.

Neurotik from mojmirkandrik on Vimeo.

Každý víkend ma svoj koniec, a tak nám neostáva nič iné ako sa s hrejivou spomienkou na chladnú Chtelnicu popasovať s ďalším pracovným týždňom.

Cyril

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *