Vibrácia

Tak ešte nekončíme…

Oli
Už vás to možno aj začína nudiť. A tom som v poslednom článku vykresal nádej na zmenu, že konečne si budete môcť na webe prečítať aj report z inej oblasti. A ono zase nič. Znovu len Chtelnica. Predsa len, síce sa to míňa, ale sám niekedy neverím, čo ešte dokážeme vymyslieť. Zase len Chtelnica? Skôr chvalabohu!

Zišli sme sa takto pod Vibráciou podvečer v slušnom počte. Každý si našiel svoj projekt, nové výzvy, staré resty aj akési snahy o rýchle prelezy. Sem tam sa niekomu aj zadarilo.

Ondro skúša Vibráciu Lsd 7C
Ondro skúša Vibráciu LSD

Počas posledných návštev sme znovuobjavili krásu sektora Kliešť a Pop. Vrátili sme sa na počiatok, tam, kde sa začal bouldering koncentrovať na začiatku rozvoja celej oblasti. Tu to tlčie, tu to dýcha.

Ondro vo Vibrácii
Vibrácia…
Cyril v Miesiželeze
Cyril v Miesiželeze
Andrej skúša Vibráciu
Andrej skúša Vibráciu

Ričiho príchodom sa znovu začalo liezť viac do výšok. Našiel odvahu a po brutálne detailnom vyladení Vibrácie sa pustil do prirodzeného pokračovania po výraznej plutve. Vyladil s lanom a preliezol na prvého apríla ako dobrý žart.

Keďže sa nám zdalo, že Vibrácia a Plutvička nemajú dosť krokov, vymysleli sme najnižší možný štart zo sedu, ktorý už len Vibrácii pridal sympatické obtiaže (video dodám neskôr). Kto vie, čo z toho bude, keď sa tento low SD pridá k Plutvičke…

Riči čekol aj 135ku
Riči čekol aj 135ku
Cyril a Vibrácia
Cyril a Vibrácia

Nové low SD sme využili aj do ďalšej peknej kombinácie Lomidrevo, ktorá dolieza Valibukom.

Miesiželezo
Miesiželezo
Miesiželezo
Miesiželezo
Miesiželezo
Miesiželezo

Druhého opakovania sa konečne dočkal aj traverz Miesiželezo. Postaral sa oň Cyril, ktorý ho po 4 dňoch skúšania parádne predrtil.

Cyril pri preleze Miesiželeza
Cyril pri preleze Miesiželeza
Riči to nevzdával...
Riči to nevzdával…

Riči si po rozkmotrení sa s nízkym nástupom Vibrácie spravil chuť pomerne rýchlym prelezom Popa SD.

Pop SD
Pop SD

Zana si k projektovaniu zvolila lezeckejší problém Obézna chudoba 7A, a kým sa nerozlúčila s prstami, stihla si ho pekne pripraviť na ďalšiu návštevu.

Obézna chudoba
Obézna chudoba
Obézna chudoba
Obézna chudoba
Obézna chudoba
Obézna chudoba
Obézna chudoba
Obézna chudoba

Pozornému čitateľovi isto neuniklo, že čoskoro predsa len príde ďalšie pokračovanie. Aby toho nebolo dosť, Ondro už chystá novú aktualizáciu sprievodcu.

Majka v Kliešťovi
Majka v Kliešťovi

Oli 

Dodatok od Ondra:

Ešte môj postreh: Oli sa snaží byť skromný a tak nenapísal, že Vibráciou SD vlastne preliezol najťažší kolmý boulder (nielen) v Chtelnici a podľa mňa poctivé 7C. Trošku kuriózne je, že to SD ešte v pondelok dal aj Riči, no keď sme si pod to včera s Olim sadli, tak sme zistili, že bez dvoch matracov nenastúpime ako on a tak vznikol tento LSD (low SD) štart, ktorý tomu pridal riadne štipľavú špičku. Ričiho sme s tým nepotešili, za to Zanu áno.

Ondro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *